(VIDEO) Pobjede Manchester Uniteda i Rome, tri pogotka sjajnog Edina Džeke

Foto: fah

U susretu 5. kola A skupine Europske lige Manchester United je na Old Traffordu pobijedio Feyenoord 4-0, dok je Roma u susretu E skupine na Olimpicu porazila Viktoriju Plzen 4-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah
Foto: fah

Golove za pobjedu ‘Crvenih vragova’ koja ih je vratila u igru za prolaz, zabili su Wayne Rooney (35), Juan Mata (69), Zlatan Ibrahimović (75) i Linegard (90+1).

Foto: fah
Foto: fah

U drugom dvoboju iz skupine Fenerbahče je u Istanbulu pobijedio Zorju 2-0 golovima Stocha (59) i Kjaera (67)

Fener vodi na ljestvici sa 10 bodova, na drugom mjestu je ManU s devet bodova, Feyenoord ima sedam, a Ukrajinci su na začelju s dva boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Roma je u skupini E slavila protiv Viktorije Plzen 4-1 osiguravši prvo mjesto u skupini. Trostruki strijelac za talijanski sastav bio je Džeko (12, 61, 89), a pogodak je postigao i Perotti (81), dok je strijelac za goste zabio Zeman (19).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom susretu Astra Giurgiu je u Beču pobijedila Austriju 2-1. Poveli su domaćini golom Rotpullera (58), izjednačio je Florea u 79. minuti, a pobjedu gostima donio je Budescu iz kaznenog udarca u 89. minuti. Austrija je od 65. minute igrala bez isključenog Grunwalda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ognjen Vukojević nije nastupio za Austriju.

Na ljestvici vodi Roma sa 11 bodova, Astra ima sedam, Austrija pet, a Viktorija je na začelju s tri boda.

U skupini F Genk je pobijedio Rapid 1-0 golom Karelisa u 11. minuti. Ivan Močinić nije nastupio za Rapid, dok je Matej Jelić ušao u 86. minuti.

Pobjedu je ostvario i Athletic Bilbao koji je porazio Sassuolo 3-2. Gosti su poveli u 2. minuti autogolom Balenziage, no baskijski sastav je uspio okrenuti rezultat postigavši tri gola, a strijelci su bili Garcia (10), Aduriz (59) i Lekue (79). Talijani su u 85. minuti smanjili golom Raguse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vode Genk i Athletic sa po devet bodova, dok Rapid i Sassuolo imaju po pet bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.