(VIDEO) Pobjedom kod Aston Ville Norwich osvojio prvo mjesto, poznati parovi doigravanja

Foto:Twitter

Pobjedom na gostovanju kod Aston Ville sa 2-1, nogometaši Norwich Cityja osvojili su prvo mjesto u Championshipu, a plasman u Premiership izborio je i drugoplasirani Sheffield United.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Norwich i Sheffield su i prije zadnjeg kola osigurali promociju u viši rang, a u zadnjih 90 minuta razriješili su tko će biti prvak.

Norwich je u Birminghamu slavio 2-1, dok je Sheffield odigrao 2-2 kod Stoke Cityja, pa je Norwich na koncu osvojio prvo mjesto sa 94 boda, pet više od najbližeg pratitelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poznati su i klubovi koji će se boriti za posljednju, treću kartu koja vodi u elitni razred engleskog nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U polufinalu će snage odmjeriti Aston Villa i WBA, te Derby County i Leeds United. Prve utakmice na rasporedu su 11. svibnja, a uzvrati su tri dana kasnije, dok je finale 27. svibnja na Wembleyju.

Iz Premiershipa su ispali Cardiff City, Fulham i Huddersfield Town, dok su iz drugog razreda engleskog nogometa ispali su Rotherham, Bolton i Ipswich.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.