(VIDEO) Prvi poraz u karijeri i vrlo dobra prva runda: Mladi hrvatski borac Luka Pupek poražen od starijeg protivnika u borbi za juniorski naslov!

Foto: Snimka zaslona

Nažalost, mladi hrvatski borac Luka Pupek (19) nije uspio stići do juniorskog naslova u srednjoj kategoriji po verziji WBC. Naime, mladi je Hrvat izgubio od dvije godine starijeg borca Maona Allyja teškim nokautom u drugoj rundi, pišu Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvoj je rundi izgledao dosta dobro, oba su protivnika razmjenjivala međusobno teške udarce, no, pogreška je stigla na početku druge runde… Naime, na samom otvaranju druge runde na njegovu je bradu sletio kroše borca iz Tanzanije, nakon čega je Luka zadobio još nekoliko teških udaraca. I nije bilo povratka.

Istaknimo kako je to bio prvi poraz za Pupeka u 12. borbi u karijeri.

Luka je u ring, dok je pored njega bio nekadašnji hrvatski boksaš Stjepan Božić, ušao praćen taktovima legendarne pjesme Marka Perkovića Thompsona ”Lijepa li si”, koju su očito mnogi hrvatski sportaši uzeli kao neku vrstu inspiracije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.