(VIDEO) Regionalna liga: Košarkaši Zadra nakon drame poraženi od Budućnosti u Podgorici

Foto: fah

Košarkaši Zadra u susretu su 1. kola nove sezone regionalne ABA lige izgubili na gostovanju kod Budućnosti u Podgorici sa 85-87 (19-22, 19-22, 14-17, 33-26).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zadar, koji je gubio gotovo čitavim tijekom susreta, uspio je tricom Ive Ivanova 37 sekundi prije kraja utakmice povesti sa 85-84. No, u sljedećem napadu Budućnosti Nemanja Gordić je 21 sekundu prije isteka vremena uspio pogoditi polaganje uz prekršaj Kraljevića. Gordić je pogodio i dodatno slobodno bacanje za 87-85, a u posljednjem napadu Zadra loptu je uzeo Preston Knowles koji je vrlo loše odigrao tu akciju i na kraju morao pucati u posljednjoj sekundi preko ruke sa šest metara te naravno nije bio precizan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U petak je Cedevita kao domaćin u KC “Dražen Petrović” svladala beogradski FMP sa 74-67 (17-24, 22-13, 22-12, 13-18), dok će Cibona u nedjelju gostovati kod Mega Bemaxa u Sremskoj Mitrovici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.