(VIDEO) Za samo sat vremena nadigrala Magdalenu Rybarikovu: Španjolka Garbine Muguruza ponovno u finalu Wimbledona

Foto: fah

Za samo 64 minute španjolska tenisačica Garbine Muguruza u četvrtak je svladala Slovakinju Magdalenu Rybarikovu sa 6-1, 6-1 na središnjem terenu u Wimbledonu te se po drugi put u karijeri plasirala u finale najvećeg svjetskog turnira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah

U vrlo jednostranom meču 23-godišnja Španjolka je u prvom setu dvaput slomila servis šest godina starije suparnice koja je zaigrala u svom prvom polufinalu na Grand Slam turnirima. U drugom setu se ponovila priča iz prvog, s još jednim ‘breakom’ više za Muguruzu.

Španjolka će u subotu imati priliku boriti se za svoj drugi Grand Slam naslov, nakon što je premijerni osvojila prošle godine u Roland Garrosu. Prije dvije godine Muguruzu je u wimbledonskom finalu svladala Serena Williams, a u svom drugom pokušaju da se domogne pobjedničkog trofeja u All England Clubu, suparnica će joj biti bolja iz dvoboja Britanke Johanne Konte i peterostruke wimbledonske pobjednice Venus Williams.

WIMBLEDON, tenisačice – polufinale

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Garbine Muguruza Blanco (Špa/14) – Magdalena Rybarikova (Slk) 6-1, 6-1

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.