(VIDEO) Šimenc kroz suze nakon potresa u Zagrebu: ”Vojska uređuje svoj grad, hrvatska vojska, ne dajte koroni da nas satare”

Foto: Snimka zaslona

Bivši hrvatski vaterpolist, legendarni bivši hrvatski reprezentativac, Dubravko Dudo Šimenc, javio se nakon što je snažan potres, najjači u posljednjih 140 godina, zaljuljao rano jutros Zagreb. Uslijed potresa oštećene su brojne zgrade, a oštećen je i ponos Zagreba, zagrebačka katedrala, nažalost, teško je ozlijeđena i15-godišnja djevojčica. Sve se to događalo u vrijeme još jedne velike krize, pandemije korona virusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šimenc je u videu koji je objavio na Facebooku pokazao koliko je potresen doživljenim:

“Ne dajte koroni da nas satare. Samo nemojte puno pametovati na društvenim mrežama o ovim divnim ljudima koji su se digli, liječnici, policija.. Samo nemojte puno pametovati. Jer danas kad se sve počelo tresti, e da… Vojska u Zagrebu uređuje svoj grad, hrvatska vojska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nemojte samo izlaziti, molim vas, samo nemojte izlaziti. Evo, javljaju se iz Italije. Zamislite, iz Italije oni mene zovu da pitaju kako sam. A kako je tek njima. Jučer dobijem poruku da se moli krunica. I izmolio sam je. Evo, javljaju se i s Malte. Evo, ako mogu kako pomoći, ljudi, samo javite.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.