(VIDEO) Sjajni hrvatski reprezentativac u svojoj Hercegovini otvorio košarkaški kamp za djecu: ‘Daj Bože da jednog dana napravim akademiju’

Foto: Bljesak.info

Košarkaš hrvatske reprezentacije, i uz Darija Šarića najbolji igrač košarkaških Vatrenih, Bojan Bogdanović, u svom je rodnom Mostaru, u Hercegovini, otvorio košarkaški kamp, piše portal bljesak.info. Kamp je otvoren 26. lipnja i trebao bi trajati do 28. lipnja, dakle, do danas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Uz moje iskustvo i uz iskustvo trenera koji me vode kroz cijelu karijeru pokušat ćemo djeci koja sudjeluju na kampu usaditi radne navike i iskustva”, rekao je Bojan Bogdanović košarkaš NBA momčadi Washington Wizardsa na otvorenju košarkaškog kampa. Naime, na terenima Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru u Rodoču s dječacima te djevojčicama iz dvadesetak klubova Bosne i Hercegovine radit će Bojan i njegovi gosti, inače poznati treneri te košarkaši.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema riječima jednog od najboljih hrvatskih košarkaša kamp je nastao sasvim slučajno, uglavnom spontano, tijekom razgovora s njegovim trenerima. Bojan Bogdanović je rekao kako takvih kampova nije bilo kad je on počeo igrati košarku u rodnom Mostaru.

Na kampu sudjeluje 60 djece. Bojan smatra da su ipak tri dana malo za ono što bi on i treneri voljeli naučiti djecu, no, isto tako izrazio je nadu da će ovo biti prvi u nizu košarkaških događanja koje će pokrenuti u gradu

”Pokušati ću svako ljeto, odnosno svake godine kada sam slobodan nešto novo napraviti. Tek su počeci, ali daj Bože da jednog dana napravim svoju akademiju”, izjavio je hrvatski košarkaški reprezentativac. Bojan tvrdi da je unatoč nedostatku adekvatnih sportskih terena isključivo želio da se prvi kamp održi u Mostaru. Bogdanović smatra da bi ovaj kamp mnogim mladim košarkašima mogao biti odskočna daska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ovogodišnjem kampu sudjeluju djeca iz BiH, ali i Hrvatske i Slovenije, a svi sudionici kampa biti će smješteni u Relax Aluminij kampu na Buni. Poznati hrvatski košarkaš djeci je osigurao komplete sportske opreme “Adidas” te nagrade za najuspješnije.

Bojan Bogdanović trebao bi biti jedan od najvećih aduta hrvatske reprezentacije na Europskom prvenstvu za otprilike dva mjeseca. Hrvatska ima velike ambicije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.