(VIDEO) Sjajno raspoloženi Klopp na tiskovnoj konferenciji: ”Koju je poziciju kao nogometaš igrao Mourinho? Guglajte!”

Foto: Snimka zaslona

Nogometaši Liveroopa u subotu 11. siječnja od 18:30 sati gostuju kod Tottenhama, derbi je to 22. kola Premiershipa i ujedno repriza prošlogodišnjeg finala Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aktualni prvak Europe Liverpool i dalje je uvjerljivo prvi na ljestvici, naime, momčad njemačkog trenera Jürgena Kloppa bez poraza je te trenutno ima čak  13 bodova više od drugoplasiranog Leicestera. Dakle, momčad Liverpoola na najboljem je putu da nakon dugo vremena na Anfield donese trofej namijenjen prvaku Engleske.  Trideset godina su navijači Liverpoola čekali, predugo, no, čini se kako su napokon dočekali jednu moćnu generaciju koja može puno i koja je već sad napravila puno.

S druge strane momčad Tottenhama ipak nije u prošlosezonskoj formi, a još će u derbiji nastupiti bez svog najboljeg igrača, Harryja Kanea, koji će najmanje tri mjeseca biti izvan stroja zbog ozljede zadnje lože na zadnjoj utakmici.  Momčad Jose Mourinha u ovom trenutku daleko je od Lige prvaka, Liverpool je favorit te stvarno djeluju moćno, u Engleskoj nedodirljivo.

Kako su Jurgen Klopp i Jose Mourinho bili su igrači prije nego što su postali treneri novinari su njemačkog stručnjaka pitali tko je bio bolji igrač. Klopp je, naravno, odgovorio u svom elementu. Bio je izuzetno dobro raspoložen, uostalom, zašto i ne bi?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Hm, nisam siguran je li on bio bolji od mene, ali dobra vijest je da nijedan od nas dvojice neće igrati ovu utakmicu”, rekao je njemački trener. Posebno je bio zanimljiv njegov odgovor na pitanje zna li na kojoj je poziciji igrao portugalski stručnjak.

“Stvarno ne znam. Nije li bio golman? Zna li ovdje itko što je Mourinho igrao? Nemojte samo glumiti da ne znate pa će ispasti da Klopp nema pojma. Ozbiljno, zna li itko? Baš me zanima, guglajte!”, poručio je Klopp novinaru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjajno raspoloženog Kloppa i odličnu atmosferu na presici pokušao je prekinuti glasnogovornik Liverpoola, koji je poručio kako nema vremena sad za to. No, Klopp se nije dao:

“Imamo”, odgovorio je.

“Ne, nemamo vremena”, bio je uporan glasnogovornik, no, još uporniji je bio Klopp.

“Ja imam vremena. Guglajte!”, kroz smijeh je poručio njemački trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga je jedan od novinara na internetu ipak potražio podatke o poziciji koju je igrao Mourinho dok je bio nogometaš te je Kloppu kazao da je Portugalac bio – veznjak. .

“Sorry, Jose”, zaključio je jednu od zabavnijih presica Klopp.

Podsjetimo, boje aktualnog prvaka Europe, Liverpoola, brani i hrvatski reprezentativac, Dejan Lovren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.