Rafaelu Nadalu se ovakav poraz posljednji puta dogodio prije 16 godina

Foto: fah

Jedan od najboljih tenisača svijeta svih vremena, Rafael Nadal, poražen je od Davida Goffina sa 6:4 i 7:6. Radilo se o pojedinačnom dvoboju ATP Cupa, igralo se četvrtfinale između Španjolske i Belgije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Goffin je tako prekinuo dominaciju slavnog Španjolca koji u nastupima za svoju zemlju nije poražen nevjerojatnih 5817 dana.  Ovo je prvi poraz Nadala u nastupima za reprezenztaciju Španjolske nakon 16 godina.

Naime, Rafa je posljednji puta dok je branio boje Španjolske izgubio od Jiržija Novaka, bilo je to šestog veljače sad već davne 2004. u susretu Davis cupa. Međutim, valja spomenuti kako je te 2004. Nadal imao tek 18 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.