(VIDEO) Spektakl u Slavonskom Brodu: Mario Mandžukić i Ivica Olić otkrili ploče Vatrenima

Foto: Snimka zaslona/24 sata

Na glavnom gradskom Trgu u Slavonskom Brodu postavljene su i otkrivene brončane ploče za srebrnu trojku sa Svjetskog nogometnog prvenstva igranog prošlog ljeta u Rusiji –  Marija Mandžukića, Ivicu Olića i Ivana Rakitića, piše portal 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gradonačelnik Slavonskog Broda, Mirko Duspara je povodom toga rekao:

”Obećali smo ove ploče postaviti za one koji su toliko dobra za nas učinili u Rusiji. To je naš počasni građanin Mario Mandžukić i Ivica Olić, kao i Ivan Rakitić. Mislim da su to dečki koji su daleko najvrjedniji igrači reprezentacije bili. rekao sam da će Mandžo biti najbolji strijelac reprezentacije, nisam se nadao da će napustiti reprezentaciju, ali bez obzira na to veliko im hvala.”

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: .brodportal.hr
Foto: .brodportal.hr
Foto: .brodportal.hr

Ploče su otkrili bivši hrvatski reprezentativci, Ivica Olić i Mario Mandžukić, nakon Davora Šukera najbolji strijelac Vatrenih svih vremena. Ivan Rakitić je ostao s reprezentacijom u Zagrebu i priprema se za predstojeći okršaj u sklopu kvalifikacija za Europsko prvenstvo protiv Azerbajdžana.

”Drago mi je da sam ovdje i da vas vidim. Hvala što ste došli. Čast mi je što imam priliku biti danas ovdje. Hvala vam na podršci kako meni kroz cijelu karijeru, tako i reprezentaciji”, kazao je Mario Mandžukić.

Navodno su i neki školarci pobjegli iz škole kako bi mogli vidjeti svoje sportske heroje, Ivica Olić u svom je stilu poručio da će Mandžukić opravdati izostanak:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Drago mi je da ste se okupili u ovako velikom broju. Mario će kasnije dati ispričnice onima koji su pobjegli iz škole. Ovo će nam ostati u sjećanju i kada budemo u starosti dolazili s djecom i prijateljima, radujem se što sam prisustvovao ovom danu. Raketa nažalost nije mogao biti s nama jer je za dva dana važna utakmica”, rekao je Olić i dodao:

”Reklo bi se da nemamo velikih protivnika u kvalifikacijskoj skupini, ali poznato je da se u sportu ne smije podcijeniti protivnika pa bi htjeli pobjedom krenuti u kvalifikacije. Imamo dobre igrače, dosta novih., mlađih igrača za koje se nadam da će se uklopiti kako bi i dalje gledali dobru Hrvatsku”, poručio je pomoćnik izbornika Zlatka Dalića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Olić i Mandžukić su nakon otkrivanja brončanih ploča potpisali dres okupljenima te su se s njima fotografirali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.