(VIDEO) Stravična tragedija u Brazilu: Deset mladih nogometaša poginulo u požaru u trening kampu Flamenga!

Foto: Twitter/Globo

Deset je mladih nogometaša poginulo, a najmanje su još tri osobe ozljeđene u požaru koji je u petak izbio u trening kampu nogometnog kluba Flamengo u Rio de Janeiru, javlja televizijski kanala Globo ne navodeći izvore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Požar je izbio u Ninho do Urubu, u klupskom trening kampu koji je proširen i otvoren prije svega dva mjeseca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako javlja Globo, koji je prikazao zračnu snimku požara već pod kontrolom vatrogasaca, u prostorijama koje su zahvaćene vatrom nalazili su mladi nogometaši u dobi od 14 do 17 godina.

“Djeca mlade momčadi Flamenga su spavali u trenutku izbijanja požara”, izjavio je za Globo News vatrogasac Douglas Henaut.

Igrači prve momčadi Flamenga trebali su početi s treningom u Ninho do Urubu u 9,30 sati po lokalnom vremenu.

Požar je izbio nakon što je grad danima bio pod obilnim padalinama u kojima je poginulo šest osoba.

Klub iz kojeg su ponikli Zico, Junior i Leonardo, Flamengo je jedan od kluibova najvećom navijačkom bazim u Brazilu i dobro je poznat diljem svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.