(VIDEO) Temperamentni bosanski tenisač ušao u raspravu s hrvatskom sutkinjom: ‘Damire, molim te smiri se’

Foto: snimka zaslona

Tenisač Damir Džumhur igrao je u trećem kolu US Opena protiv Rubljova i u meču punom preokreta izgubio 4:6, 4:6, 7:5, 4:6.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom meča stalno je divljao – razbijao rekete, lupao, raspravljao sa sutkinjom.

Meč je sudila Hrvatica Marija Čičak. Bosanski tenisač počeo je psovati nekoliko puta, a sutkinja ga je opomenula na engleskom jeziku. Ali, tenisač je počeo raspravu na materinjem jeziku.


Džumi-sudija2 by watch-it-now

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Je li ovo OK?! Pitam te je li ovo tebi OK?! Pitam te i odgovori mi, pa ću ja tebe da slušam!”, vikao je.

“Gle, ne mogu ti odgovoriti s osobnog stajališta…” uzvraćala je Čičak.

“Je li OK pogoditi nec i ovo raditi? Tebi je OK? Ja nisam ništa njemu reko, reko sam sam sebi! Nemoj mi molim te ništa govoriti do kraja meča…”, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Damire, molim te smiri se. Naravno da nije OK, ali ja moram biti neutralna. Ne smijem to javno reći jer bi se stavila na tvoju stranu. Ne želim da tako reagiraš na nešto što je banalno…”, rekla mu je.

Tenisač se na to naljutio još više: “Tebi je ovo banalno? Meni baš nije banalno..”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.