(VIDEO) Prvi puta ušao u ring uz Thompsonovu pjesmu: Fenomenalni Filip Hrgović slavio nokautom i već u prvoj rundi srušio protivnika

Foto: Facebook

Hrvatski boksač Filip Hrgović u svom je drugom profesionalnom nastupu ostvario drugu pobjedu, a do nje je ponovno stigao nokautom u prvoj rundi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je prije mjesec dana u svom profesionalnom debiju nakon samo minute i pol na tlo poslao Brazilca Raphaela Zumbana, u petak je u njemačkom Schwerinu na samom isteku prve runde razornim desnim krošeom nokautirao Čeha Pavela Šoura.

U prve dvije i pol minute borbe Šour je bio ravnopravan Hrgoviću, no tada je uslijedila lijepa kombinacija našeg teškaša koju je završio sjajnim krošeom od kojega se iskusni Čeh nije uspio na vrijeme oporaviti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

‘Geni kameni’ prvi put u ringu

Fenomenalni Filip Hrgović po prvi je puta, kako smo i najavili, ušao u ring u svom drugom profesionalnom meču u karijeri uz prekrasnu pjesmu Marka Perkovića Thompsona ”Geni kameni.” Pjesma je to, kako smo već pisali, koja ga posebno motivira, uz ‘crveno-bijele” kockice i hrvatski narod dok se ”bori za domovini.”

Pokušajte zamisliti, već uveliko najavljuju pojedini hrvatski mediji, kako bi izgledala zagrebačka Arena kad bi se tamo održao Hrgovićev meč uz Thompsonove ”Gene kamene.” Bio bi to, nadajmo se i bit će, spektakl.

Filip je za sada stopostotan u profesionalnoj karijeri, dva meča, dvije brze pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.