(VIDEO) Trener Cibone: ‘Politička mi je orijentacija desno, u jednom periodu rata zapovjednik mi je bio general Gotovina, a najdraža čestitka mi je – Dalićeva’

Foto: snimka zaslona

Trener Cibone Ivan Velić u podcastu je govorio o medijskoj pozornosti koju je privukao u posljednje vrijeme, kako mu se javio Zlatko Dalić, o prometnoj nesreći koju je preživio, kultu reprezentacije i stanju u Ciboni i hrvatskoj košarci, zašto mu je značajan Mihovil Nakić i brojnim drugim temama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bio sam vrlo mlad u ratu i u jednom periodu zapovjednik Livna bio je general Gotovina. To je iza mene, davno je bilo, ponosim se. Ali mogu reći da mi je jedna od dražih čestitki bila od Zlatka Dalića, koji je Livnjak, kao i ja. Jer taj je naslov odjeknuo u regiji, kako smo pobijedili jaku Cedevitu 4-0, čudo”, opisao je.

Za koga navijate u nogometu?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Za Dinamo. Livno je podijeljeno, neka su sela izrazito za Hajduk, neka za Dinamo, a ima i među obiteljima podjela pola-pola. Moji su svi za Dinamo”, priča.

“Volim povijest, pogotovo me jako zanima razdoblje nakon Drugog svjetskog rata, što je UDBA radila narodu. Danas politiku ne pratim. Volio sam pogledati Sabor jer se mogu nasmijati, ali ovi sadašnji mi se ne sviđaju, nemaju duha. Prije su zabavni bili Anto Kovačević, Rojs, Prkačin… Sad Zekanovića volim slušati. Politička mi je orijentacija desno, pogotovo nakon udesa, kada sam skrenuo u lijevi trak. Sad kad dolazim kući napravim krug udesno, pa u garažu. Ni slučajno ne ulazim s lijeva…”, ističe Velić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.