(VIDEO) Trener Reala Zinedine Zidane ne priznaje sreću: Ramos bi lakše spavao ako bi Barcelona ispala iz Lige prvaka

Foto: fah

Iako je Napoli dominirao 50 minuta i vodio 1-0, na kraju je Real, kao i u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka, slavio 3-1, a trener “kraljevskog kluba” Zinedine Zidane kazao je da rezultat nije došao zahvaljujući sreći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mislima da to nema veze sa srećom, u nogometu ne postoji sreća. Rezultat 3-1 govori za sebe i razliku je donijela naša kvaliteta. Istina, u prvom poluvremenu smo se patili jer nismo ušli u utakmicu kako treba. Ne možete uvijek odigrati dobro, ali u drugom poluvremenu smo se digli i zasluženo smo prošli dalje”, kazao je nakon susreta Zidane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Junak utakmice bio je Sergio Ramos, koji je donio preokret. U 52. minuti Kroos je ubacio loptu iz kornera, a Ramos glavom zabio za 1-1, a pet minuta kasnije gotovo identična situacija. Ponovno je Kroos nabacio iz kornera, Ramos je pucao glavom, a lopta je na putu do gola pogodila Mertensa i završila u mreži.

No, nakon utakmice Sergio Ramos se nije proslavio, budući da je izjavio da bi lakše spavao ako bi Barcelona ispala od PSG-a.

Paris Saint-Germain je u prvoj utakmici slavio sa 4-0, a nitko u povijesti nije nadoknadio četiri gola zaostatka u nokaut fazi Lige prvaka. Uzvrat je u srijedu na Camp Nou.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.