(VIDEO) Veliki borac, sjajni hrvatski vaterpolist sletio u svoj Dubrovnik: ‘Nadam se da ću se vratiti, idem korak po korak’

Foto: Snimka zaslona

Sjajni hrvatski vaterpolist i najbolji vaterpolist svijeta, Sandro Sukno, vratio se u domovinu u svoj Dubrovnik. Vaterpolist koji je Hrvatskoj donio čitav niz medalja šesnaest dana nakon operacije srca u američkoj klinici u Clevelandu sletio je u dubrovačku zračnu luku.  U dubrovačkoj zračnoj luci su ga dočekali direktor Juga Ognjen Kržić i trener Vjeko Kobeščak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Video: dubrovački list

”Najbitnije je da je operacijski zahvat prošao dobro. Sad još treba malo vremena, nadam se da će sve biti u redu. Nisam dobio neku posebnu terapiju. Mislim da bih kroz pet ili šest tjedana trebao imati kontrolu, a poslije toga bih mogao početi s aktivnošću. Ali polako, ima vremena. Idem korak po korak, nadam se da ću se vratiti vaterpolu”, rekao je pri povratku Sandro Sukno za dubrovački list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Video: dubrovački list

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.