(VIDEO) Zašto su Srbi toliko bijesni na suprugu Novaka Đokovića?

Foto: Instagram

Supruga srpskog tenisača Novaka Đokovića, ne tako davno najboljeg igrača svijeta, Jelena Đoković, nedavno je studentima održala predavanje na temu organizacije slobodnoga vremena i učenja. No, umjesto oduševljenja koje je očekivala Jelena je izazvala bijes u Srbiji. Tijekom govora, kako pišu srbijanski, ali i neki hrvatski, mediji potpuno se izgubila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Počela je miješati engleski i srpski jezik da bi se u jednom trenutku toliko izgubila da nije uspjela završiti rečenicu.

“Skills… To bi bile… Vještine!”, rekla je Jelena Đoković, i to nakon što su joj ”riešenje” dojavili iz publike. No, to nije bio kraj njenim mukama, zbunila se i glede riječi  ”prioritiziranje”, koju je tri puta neuspješno započela govoriti na engleskome. Video njenog govora izašao je i na YouTube-u, nakon čega su je sa svih strana napali u komentarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Odrasla si u Srbiji, sram te bilo!”, “Samo u Srbiji možeš predavati samo zato što ti je muž uspješan”, “Pokondirena tikvo!” , “Mislio sam da je pametna, a ispala je glupača!”, brojni su ljutiti komentari očito frustriranih korisnika interneta. Zbog gafa su je brutalno izvrijeđali.

I inače, Jelena Đoković često je u Srbiji meta pogrdnih komentara, uglavnom je mnogi krive za ”neobjašnjiv” pad Novaka Đokovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.