Vjenčanje godine Lionel Messi – Antonella Roccuzzo: Uzvanika koliko i novinara, s Rakitićem, ali bez Maradone!?

Foto: Instargram

Ovog petka u Rosariju sportska, i ne samo sportska, javnost, s velikom pozornošću pratit će po mnogima ”vjenčanje godine”. Naime, sudbonosno ”DA” reći će još uvijek najbolji nogometaš svijeta Lionel Messi i Antonella Roccuzzo. Messi će oženiti dugogodišnju djevojku s kojom ima dva sina, Thiaga i Matea, zbog čega je argentinski nogometaš na meti brojnih kritičara, koji tvrde da je slavni nogometaš trebao ranije stupiti u brak i onda zasnovati obitelj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na vjenčanju se očekuje ”samo” 260 gostiju, što, s obzirom da se ipak radi o Messiju, nije toliko puno, tim prije ako se zna da će na samom vjenčanju biti novinara 150, dakle, gotovo koliko i samih gostiju. Podsjetimo, kad se svojedobno ženio jedan drugi slavni Argentinac, Diego Armando Maradona, s Claudijom Villafane 1989. imao je 1200 gostiju uključujući i bivšeg talijanskog premijera Silvija Berlusconija, koji je dugo godina bio zaštitnik talijanskog nogometnog diva – Milana. Maradona je svojedobno igrao u Italiji, u slavnom Napoliju.

Lionel Messi je, kako tvrde španjolski mediji, zvao tek ”bliske prijatelje”, njih prijatelja 260, izostao je čak i poziv već spomenutom Maradoni, koji je Messija oduvijek i na svakom mjestu hvalio i koji je kratko vrijeme bio trener Messija, kao izbornik Argentine.

Neće biti niti bivšeg, a ni sadašnjeg trenera Barcelone, dakle, čak ni Luisa Enriquea s kojim je Messi, kako se tvrdi, imao korektni odnos dok je ovaj sjedio na klupi kultnog katalonskog kluba. Legendarni Barcin nogometaš Iniesta se neće pojaviti iz opravdanih razloga, očekuje da mu se rodi treće dijete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dolaze redom, Gerard Pique,bez Shakire, koja  nije u baš nekim odnosima s Antonellom, bit će tu Luis Suarez, Ivan Rakitić, Cesc Fabregas. Grad Rosario je potpuno spreman za tulum godine, kako neki nazivaju životni događaj Lionela Messija, koga god zanima, a neće moći biti na vjenčanju, u gradu će na velikom ekranu moći pratiti prijenos uživo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.