Vranković nakon teškog poraza: ‘Ovo je loše! Sve je viđeno’

Foto: fah

Hrvatska je poražena od Poljske sa 74-79 u utakmici 8. kola skupine J europskih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2019.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stojko Vranković, predsjednik HKS-a svjestan je da je to bilo loše.

“Mogu reći da je ovo loše. Sve je viđeno, nema se tu što dodati.. Katastrofa, dotakli smo dno. Sve ostalo ovako vruć ne mogu komentirati”, rekao je Vranković, prenose Sportske novosti.

“Nismo sigurno očekvili ovakav rasplet, ne može se reći da nismo dali sve što smo mogli. I ne znam što bih rekao, možda je ovo naš limit. Bez obzira što igramo u dobrim klubovima, možda nismo dovoljno kvaltetni da izvučemo ovakve stvari. Ovo je unazadilo naše realne šanse, postoji neka mogućnost, netko priča i o pozivnici, ali slažem se kako nije to svadba da se pozivnice dijele. Velik pritisak je tu, specifična je situacija. I jednostavno je teško, neka atmosfera, uvijek sve na nož. Možda i mi nismo tome dorasli isksutvom. Kako god okrenem, tu smo gdje jesmo. Svaki je naš koš težak, nemamo razrađene akcije, nismo stvorili kemiju. Vjerujem li da ćemo na SP? Moram reći da vjerujem…”, poručio je Dario Šarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.