Vratilo im se na Euru: Bahate i umišljene francuske zvijezde ponižavaju djelatnike hotela…

Foto: Snimka zaslona

Reprezentacija Francuske s velikim zvijezdama i isto tako velikim očekivanjima stigla je na Europsko prvenstvo, a onda nisu uspjeli pobijediti Mađare u grupi, da bi ih već u osmini finala posve zasluženo izbacili Švicarci.  Francuske, itekako skupo plaćene, nogometne zvijezde poznate su po svojoj bahatosti, uobraženosti te su skloni omalovažavanju drugih, koje mahom gledaju s visina, nekih svojih zamišljenih pijedestala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako se na društvenim mrežama se pojavio video kako Ousmane Dembele ismijava radnike u jednom hotelu koji samo časno i pošteno obavljaju svoj posao kako bi udovoljili prepotentnoj i bahatoj zvijezdi Barcelone. Naime, zaposlenici hotela pokušali su riješiti neki problem s televizijom u hotelskoj sobi te su tražili način kako bi detektirali problem, no Dembele je sve to iskoristio za njihovo ismijavanje.

Podsjetimo, 24-godišnja zvijezda Barcelone je komentirala njihov izgled te jezik i porijeklo, navodno se radi o osobama koje su iz Azije.

“Sve ove ružne face samo da bi ti mogao igrati PES? Zar te nije sram?”, može se čuti kao Dembele govori Antoineu Grizemannu koji se samo na to smijao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kakvim to jezikom pričaju? Jeste li tehnički napredni u vašoj zemlji ili ne?”, između ostalo je dobacivao Dembele. Prema svemu sudeći Dembele je snimao video te se mogu vidjeti njegove noge, dok je još jedna zvijezda Barce, Grizemann, u krupnom planu te se smije glupostima svog suigrača.

Video je navodno nastao 2019. godine tijekom turneje Barcelone u Japanu i to samo nekoliko tjedana nakon što je Grizemann stigao u katalonski klub. Tek sada se pojavio na društvenim mrežama.

Inače Ousmane Dembele i Antoine Grizemann su prijatelji te su nastupili na ovom Europskom prvenstvu, s istim rezultatom kao i njihova reprezentacija, fijaskom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.