Vukas uoči Galatasaraya: ‘Ovo su utakmice u kojima igračima ne treba dodatni motiv’

Foto: snimka zaslona

Hajdukov trener Hari Vukas najavio je dvoboj s Galatasarayem koji je na rasporedu u četvrtak s početkom u 21 sat po lokalnom vremenu (20 po hrvatskom) na Turk Telekom Areni u Istanbulu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bijeli su u 20 sati po lokalnom vremenu na glavnom terenu Turk Telekom Arene započeli posljednji trening uoči sutrašnje utakmice, a prethodno su trener Vukas i Stanko Jurić održali konferenciju za predstavnike medija.

– Ovo su utakmice u kojima igračima ne treba dodatni motiv. Važna je za obje momčadi, ulog je veliki, prolaz dalje, bez mogućnosti popravnoga ispita, i očekujem da će moji momci istrčati na pravi način i suprotstaviti se na pravi način velikom protivniku – kazao je trener Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Već su prošle tri godine, svakako da mi povratak na ovaj stadion budi pozitivne emocije, skoro godinu dana smo proveli ovdje i iz prve ruke uvidjeli veličinu Galatasaraya kao kluba. Ali moje misli sada su uz moj klub Hajduk, uz moj grad Split i učinit ćemo sve da sutra razveselimo navijače Hajduka i sve nas skupa, dodao je.

– Sve momčadi na svijetu imaju slabih strana, pa tako i Galatasaray. Naravno, neću ih sad otkrivati, ali mi smo ih u našoj analizi vidjeli, jednako kao što smo vidjeli i kvalitetu koju posjeduju u momčadi. Ali nama je najvažnije da mi budemo kompaktni, da budemo agresivni i hrabri prema naprijed – kaže Vukas.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.