Wimbledonska senzacija oduševila sve nakon meča: ‘Imam tek 15 godina i nije mi problem odigrati i dva meča u istom danu’

Foto: Twitter

15-godišnja Amerikanka Coco Gauff glavna je priča na Wimbledonu. Pobijedila je u 3. kolu Polonu Hercog, koju trenira i čiji je dečko Željko Krajan, 3:6, 7:6, 7:5.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nisam umorna, imam tek 15 godina i puna sam energije tako da meni nije problem odigrati i dva meča u istom danu, kao što je bio slučaj na juniorskim turnirima. Ne, nije mi bilo teško”, rekla je Gauff.

Njezina majka Candi postala je internetska senzacija jer je vrlo emotivno proživljavala svaki njezin poen, plesala i skakala.

“Recite mi da će postati meme na internetu. Odmah nakon meča sam otišla na Instagram i vidjela u jednom postu da je radila nešto s rukama i plesala. Znala sam da će njezin potez postati viralan”, ističe Gauff.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.