WTA New Haven: Arina Sabalenka osvojila prvi naslov u karijeri

Foto: fah

Bjeloruska 20-godišnja tenisačica Arina Sabalenka u subotnjem je finalu WTA turnira Premier serije u New Havenu pobijedila Španjolku Carlu Suarez Navarro sa 6-1, 6-4 i tako stigla do svog prvog naslova u karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Suarez Navarro je u svom 11. finalu pokušala doći do trećeg naslova, ali nije imala odgovor na čvrstu i preciznu igru Bjeloruskinje koja će zahvaljujući trijumfu u New Havenu u ponedjeljak po prvi put biti među 20 najboljih tenisačica svijeta, na 20. mjestu pojedinačne WTA ljestvice.

Sabalenka je za prvi WTA naslov u karijeri zaradila 470 bodova i 136.580 USD, dok je Suarez Navarro osvojila 305 bodova i 72.790 USD.

WTA New Haven – finale

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Arina Sabalenka (Bje) – Carla Suarez Navarro (Špa) 6-1, 6-4

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.