“Žao mi je što odlazim iz Njemačke, ali idem u ambiciozan klub”

Hrvatski rukometaš Blaženko Lacković potpisao je trogodišnji ugovor s RK Vardarom, objavljeno je u četvrtak na službenim stranicama makedonskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lacković je zadnjih šest godina bio član njemačkog Hamburga.

“Žao mi je što odlazim iz Hamburga i HSV-a, a i Bundeslige. S druge strane, drago mi je što prelazim u vrlo ambiciozan klub koji u sljedećih nekoliko godina želi napraviti veliki rezultat u Europi”, izjavio je Lacković.

Vardar je ove sezone u osmini finala Lige prvaka eliminirao branitelje naslova HSV i sada ih čeka Flensburg, a u međuvremenu je osvojio regionalnu SEHA ligu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.