Hrvati ‘srušili’ Hrvate: Lacković i Cindrić pomogli Vardaru u pobjedi nad PPD Zagrebom

U susretu 12. kola regionalne SEHA lige rukometaši Prvog plinarskog društva Zagreb poraženi su u Skoplju od Vardara 24:33.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Makedonski sastav je odlično otvorio utakmicu i nakon 10 minuta igre vodio je 8:2. U 21. minuti Vardar je imao i velikih 11 pogodaka razlike (15:4) i već tada je bilo jasno kako će PPD Zagreb teško do bodova. Na poluvremenu je Vardar imao 10 golova prednosti (20:10), a momčad Veselina Vujovića je u nastavku susreta uspjela tek ublažiti poraz.

Vardar su do osme pobjede u 11 odigranih susreta predvodili hrvatski rukometaši Blaženko Lacković i Luka Cindrić, te Rus Sergej Gorbok sa po pet golova. Raspoloženi su bili i vratari Petar Angelov s devet i Arpad Šterbik sa šest obrana.

U redovima hrvatskog prvaka najefikasniji su bili Domagoj Pavlović sa sedam, Zlatko Horvat s pet i Dobrivoje Marković sa četiri gola, dok je Ivan Stevanović sakupio sedam obrana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vodi Tatran Prešov sa 27 bodova, Vardar je drugi sa 25 bodova, a PPD Zagreb drži treću poziciju sa 24 boda. Četvrti je MVM Veszprem (22), a peti Brest (21). Slijede Nexe (15), Vojvodina (11)…

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.