Zar već nisu donijeli odluku? HNS objavio anketu, pitaju navijače gdje žele da Hrvatska igra protiv Mađarske!?

Foto: fah

Iako je Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza donio JEDNOGLASNU odluku da se utakmica Hrvatska – Mađarska 10. listopada igra u Splitu na svojoj Twitter stranici HNS je objavio anketu kojoj je svoje korisnike upitao gdje žele da se igra kvalifikacijska utakmica za EURO 2020 protiv – Mađarske!?

Pitanje koje je HNS korisnicima postavio na Twitteru:‘Po vašem mišljenju, najbolji izbor za domaćina utakmice protiv Mađarske bio bi grad:”

Malo u najmanju ruku neobično pitanje ako je već pala odluka o gradu koji će ugostiti Mađare. Ili možda ipak nije s obzirom na sve ono što se događalo poslije odluke da se igra u Splitu? Je li se HNS zapravo povukao ili žele ”nešto” dokazati Splitu pokazat će vrijeme.

U svakom slučaju neozbiljno. Naime, ako su poslije svega odlučili odustati od Poljuda onda su trebali prije bilo kakvih anketa s tim izaći u javnost, pred navijače, ako pak nisu odustali čemu onda anketa i kome ona zapravo služi?

Narod.hr nastoji objektivno informirati javnost o svim važnim temama iz Hrvatske i svijeta i onim temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima. Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati vas o najvažnijim događajima potrebna nam je Vaša pomoć. Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr