Zbog priprema za Roland Garros Serena Williams odustala od nastupa na turniru u Madridu

Foto: fah

Nekada prva tenisačica svijeta 36-godišnja Amerikanka Serena Williams odustala je od nastupa na WTA teniskom turniru u Madridu kako bi se još pripremala za Roland Garros koji počinje krajem ovog mjeseca, objavili su u četvrtak organizatori turnira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Williams, koja je osvojila Madrid Open 2012. i 2013., vratila se na teniske turnire u ožujku nakon što je u rujnu prošle godine rodila svoje prvo dijete. Na turniru u Indian Wellsu ju je izacila sestra Venus, a onda u prvom kolu Miamija Japanka Naomi Osaka.

“Žao nam je što Serena neće nastupiti i želimo još da se što prije vrati u formu”, izjavio je direktor tunrira Manolo Santana.

Poljakinja Agnieszka Radwanska je također odustala od nastupa u Madridu gdje će se tenisači i tenisačice okupiti od 7. do 13. svibnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Roland Garros je na rasporedu od 21. svibnja do 10. lipnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.