Zdravko Mamić: ‘Mafija i Udba danas su više u HDZ-u nego na ljevici’

Foto: fah

Zdravko Mamić u razgovoru za Hrvatski tjednik najavio je kako je spreman i stick broj 2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ako stick broj 1 nije dovoljan da uhite suce, onda za Hrvatsku nema nade”, rekao je Mamić u razgovoru u kojem otkriva zašto je pristao dati novce i na kraju sve predao Uskoku.

“Pa tko je tu lud? Osuđen sam da sam oštetio Dinamo i da su Modrić i Lovren lagali. A onda je sud presudio da Modrić i Lovren nisu lagali, a Dinamo je objavio da nije oštećen”, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.