Zdravko Mamić poručio udruzi ‘Naš Hajduk’: ‘Ja se vas ne bojim, rekao sam što većina Hrvata misli…’

Foto: fah

Nakon što je u zagrebačkom hotelu Sheraton u podužem monologu savjetnik Dinama Zdravko Mamić progovorio otvoreno o svemu što ga posljednjih dana muči, o suđenju u Osijeku, fizičkom napadu na Braču, medijskoj kampanji kako protiv njega, tako i protiv hrvatskih nogometnih reprezentativaca, Luke Modrića i Dejana Lovrena, na Facebooku je još jednom neke stvari ponovio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, udruga ”Naš Hajduk” najavila je tužbu protiv Zdravka Mamića jer ih je on usporedio s Cosa nostrom (naša stvar), pritom se nisu ogradili od skandaloznog performansa na splitskoj rivi ”Udri mučki” (Postavljena lutka Zdravka Mamića koju su onda udarali svi, uključujući i djecu, što je po nekima poziv na nastavak nasilja, kojem smo svjedočili u Bolu na Braču kada je Mamić divljački napadnut, šakom s leđa te je pao u more…), Mamić je odgovorio spomenutoj udruzi na Facebooku.

Podsjetimo redom…

“Pozivamo pravnu državu i represivni aparat da na prijetnje upućene od strane optuženika za teški gospodarski kriminal i osobe sklone nasilju reagiraju jednako revno i na jednak način kao u nedavnim situacijama”, objavila je udruga Naš Hajduk i najavila tužbu protiv Mamića, koji im, međutim, kako smo rekli, nije ostao dužan te im je odgovorio preko svoje službene Facebook stranice:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Vaš plan demokracije, transparentnosti, zakonitosti i časti uključuje fizičke obračune s leđa, anonimne prijetnje u grupi, ucjenjivanje, nanošenje štete ugledu Hrvatske, te neuspješnu sportsku i financijsku politiku koja je dovela do toga da nekad veliki hrvatski klub slavi osvajanje trećeg mjesta u HNL. To što sam ja javno rekao većina Hrvata i misli, ali vas se ja za razliku od njih ne bojim….”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.