Željko Musa najavljuje novi izazov za Hrvatsku u Spaladium Areni: ‘Island će biti težak protivnik’

Foto: fah

Borit ćemo se kao u dvoboju sa Srbijom i u sljedećim utakmicama, a čeka nas vrlo težak protivnik i potpuno drugačija utakmica nego protiv Srbije, kazao je u Splitu o sljedećem protivniku Hrvatske na EURU Islandu pivotmen Željko Musa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska je u petak pobijedila Srbiju s 32-22 u otvarajućoj utakmici EURA, a naše rukometaše u nedjelju čeka Island, koji je slavio protiv Šveđana (26-24).

“Drago mi je što smo u onakvom ambijentu splitske Arene uspjeli pobijediti Srbe i sada puno lakše idemo dalje. Island je iznenadio Šveđane koji su bili favoriti i malo poremetio našu skupinu. Vrlo su snažni sa sjajnim vođom Palmarssonom, brzi su i brzo završavaju napade. Ključ je da se psihički pripremimo kao što smo to radili i prije Srbije. U napadu trebamo biti krajnje strpljivi, ne ulaziti u neke loše opcije šuta kako ne bi razbranili njihova golmana Gustavssona koji je uništio Šveđane”, kazao je Musa, koji je minutažu diijelio s veteranom Igorom Vorijem.

“Obećao sam sebi da ću doslovce dati sve od sebe na ovom prvenstvu i boriti se do posljednjeg atoma snage. Na izborniku Červaru je da procijeni tko će i koliko igrati, kao što je odlučio da ostanemo Vori i ja, a otpadnu Tin Kontrec i Marino Marić, koji su također iznimno kvalitetni. Bitan je momčadski učinak, osobne statistike nisu”, izjavio je igrač njemačkog Magdeburga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.