Još nije poznato točno stanje Duvnjaka: Ne moram ni naglašavati koliko nam on znači, ali mi smo sposobni pobjeđivati i bez njega

Foto: fah

Čeka na vrlo težak protivnik u nedjelju, a protiv Islanda ćemo morati pokazati još bolju igru nego protiv Srbije, kazao je u subotu hrvatski reprezenativac Manuel Štrlek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski rukometaši su u petak pobijedili u Splitu Srbiju s 32-22 na startu EURA, a u nedjelju ih čeka dvoboj 2. kola s Islanđanima koji su u prvom kolu iznenadili Šveđane.

“Još jednom bih pohvalio navijače koji su nas sjajno bodrili, a u takvoj atmosferi nismo mogli biti loši. No, opet ne bih htio da nas ta pobjeda od deset razlike zavara jer Island je potpuno drugačiji tip momčadi”, kazao je Štrlek koji je protiv Srbije postigao šest golova.

“Islanđani su očito u jako dobroj formi jer su iznenadili Šveđane i pokazali odličnu igru. Morat ćemo jako usporiti igru jer oni znaju završavati napade za desetak sekundi i zabijati jako puno golova iz kontre i polukontre. Ključ će biti kontrolirati utakmicu i biti koncentriran u obrani kao što smo to radili protiv Srbije. Ne sumnjam da će nas ljudi opet doći bodriti, ovdje u Dalmaciji poznaju i vole rukomet”, kazao je Štrlek, također zabrinut za sudbinu našeg najboljega igrača Domagoja Duvnjaka, koji je ozlijedio lisni mišić desne noge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Još uvijek ne znamo hoćemo li morati bez njega i koliko. Duvnjak je još na pretragama i čekamo vijesti. Ne moram ni naglašavati koliko nam on znači, ali mi smo sposobni pobjeđivati i bez njega”.

Utakmica Hrvatska – Island igra se u nedjelju u 20.30 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.