Zimska selidba: Završava li Eduardo da Silva svoju europsku priču i hoće li Šime Vrsaljko na šest mjeseci kod Brozovića i Perišića?

Foto: fah

Hoće li, s obzirom na najnovija nagađanja, tijekom zimske selidbe igrača hrvatski reprezentativac i nasljednik na desnom boku hrvatske reprezentacije Šime Vrsaljko preseliti u talijanski Inter, za koji već s više ili manje uspjeha igraju Hrvati Ivan Perišić te Marcelo Brozović?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Vrsaljko je napokon počeo igrati kod Diega Simonea u Atletico Madridu, no, tome unatoč Inter ga želi posuditi na šest mjeseci pritom im nije važno hoće li imati pravo otkupa ugovora na kraju sezone ili neće, javljaju talijanski mediji. Recimo kako su u zadnje vrijeme medijska nagađanja sličnog tipa izgubila kredibilitet s obzirom na činjenicu da unatoč brojnih medijskih napisa Darijo Srna ipak neće u Barcelonu, a čelnici katalonskog diva tvrde da transfer nikada nije bi toliko blizu realizacije koliko su mediji prikazali. Drugim riječima, sve brojne napise o angažmanu bivšeg hrvatskog kapetana proglasili su nagađanjima.

S druge strane, bivši hrvatski reprezentativac i bivši nogometaš Dinama Eduardo da Silva završava svoju europsku priču te se nakon pustolovina u ukrajinskom Šahtaru vrqća u domovinu, Brazil, točnije, u redove Atletico Paranaensea, s kojim su navodno pregovori došli u završnu fazu. Dakle, Eduardo neće u Dinamo, neće ni u Tursku, kako se dugo mislilo. Kako javljaju brazilski mediji Dudu bi trebao za novi klub debitirati već 29. siječnja na gostovanju kod Rio Branca.

Šteta, jer Dinamo je stvarno imao u jednom trenutku priliku ove zime vratiti jednu od svojih legendi koja je ostavila dubok trag u klubu iz Maksimirske šume.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.