Zlatan Ibrahimović izložen najtežem napadu do sada: Ime mu poliveno solnom kiselinom, na kući natpis ”Juda”

Foto: Snimka zaslona

Bivši švedski reprezentativac, Zlatan Ibrahimović, na meti je huligana, a ovog je puta suočen s najvećim huliganskim napadom do sada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, spomenik kontroverznog nogometaš u Malmöu jučer je privremeno dobio novi ”ukras”, naime, na njega je stavljena WC školjka, nakon toga je noćas njegov kip zapaljen, da bi se jutros u Stockholmu na vratima kuće Zlatana Ibrahimovića pojavio natpis ”Juda”, pločica s njegovim imenom polivena je solnom kiselinom.

Naravno, nakon ovih nemilih događaja policija je pokrenula istragu, u potrazi za počiniteljima/počiniteljem policajci ispituju stanare obližnjih zgrada te pregledavaju snimke nadzornih kamera. Zapovjednik policije u Stockholmu, Jari Kalliorinne, švedskim je medijima tek kratko kazao:   “Poduzet ćemo još neke mjere, ali ne mogu vam reći koje…’

Naime, prema pisanju švedskih medija glavna sumnja pala je na navijače Malmöa, koji su ogorčeni činjenicom da je Ibrahimović, kao slavni ”sin” tog grada, kupio 25 posto vlasničkog udjela velikog rivala Hammarbyja. Činjenica da je Ibrahimović postao suvlasnik kluba koji je žestoki i omraženi suparnik Malmöu razljutilo je navijače kluba u kojem se Zlatan probio na veliku scenu i odakle je krenula njegova uspješna karijera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.