Zlatko Dalić i Ivan Perišić u Sinju: ‘I Vatreni su imali neke osobine sinjskih junaka – hrabrost i vjeru u Boga’

Foto: Snimka zaslona

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić po prvi puta ove godine našao se u Sinju za vrijeme Sinjske Alke. U razgovoru za HRT najbolji izbornik na svijetu rekao je kako mu je čast što je uživo svjedočio vještini alkara, njihovoj snazi, koncentraciji u lijepom ambijentu u Sinju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Danas smo u Sinju pokazali kako slavimo naše uspjehe i pobjede”, kazao je izbornik Vatrenih.

”Ovo zaista u Sinju treba doživjeti i za mene je ovo jednu prekrasno iskustvo”, kazao je Zlatko Dalić.

Lijepo je rekao vojvoda u svom govoru kako su i Vaši momci imali neke od osobina sinjskih junaka, to je prije svega, naravno bila hrabrost i vjera u Boga do samog kraja Svjetskog prvenstva?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Mi smo pokazali jednu snagu, jednu koncentraciju, jednu vjeru da nešto možemo napraviti, to nam se na kraju vratilo i dragi Bog nas je nagradio rezultatom. I kad danas gledam te Alkare koji su sami, koji se bore sa trkom, sa alkom, sa svim ovim što je tu, i danas smo pokazali dostojanstvo i kako slavimo naš uspjeh, naše pobjede, na kraju moramo biti ponosni na sve ono što se događa, ali što je najvažnije moramo tako nastaviti i dalje…”

Ivan Perišić je također s Dalićem bio u Sinju.

“Ivan još uvijek nije otišao u svoj klub i došao je da bude potpora i dio ove priredbe i zaista puno mu hvala na tome, ostali igrači su krenuli na svoje pripreme, na svoj posao, tako da su pred nama nova iskustva, novi izazovi. Dali smo svoj maksimum u ovom trenutku, ali trebamo se pripremiti za dalje”, zaključio je izbornik Vatrenih, Zlatko Dalić, koji je u Sinju doživio prave ovacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.