Zlatko Dalić o Borni Sosi: ‘Svaki igrač ima pravo odlučiti koju zemlju želi predstavljati’

Foto: fah

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, Zlatko Dalić, kako smo već pisali, komentirao je situaciju vezanu uz spekulacije glede Borne Sose, bivšeg nogometaša Dinama koji brani boje Stuttgarta te igra sjajno ove sezone. Navodno je za Sosu ”zagrizao” i Njemački nogometni savez te postoji mogućnost da Borna zaigra u dresu Elfa na Europskom nogometnom prvenstvu, a što bi značilo da je izgubljen za hrvatsku nogometnu reprezentaciju. Hoće li se to doista i dogoditi?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenimo kako je njemački Bild pisao da je Sosa dobio njemačko državljanstvo te se nalazi na širem popisu Elfa za Europsko prvenstvo.

Izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić redovito prati igre 23-godišnjeg igrača, koji se nalazi na širem popisu kandidata za A reprezentaciju.

”Povrh toga, bio je aktivan član mladih hrvatskih reprezentacija s kojima je postizao uspjehe, što je najbolji put do A reprezentacije. Od Borne očekujemo da nastavi s dobrim igrama u Stuttgartu i na taj se način još više približi A reprezentaciji. Naravno, svaki igrač ima pravo odlučiti koju zemlju želi predstavljati, ako ima takve opcije”, poručio je izbornik Vatrenih, Zlatko Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.