Zlatko Dalić pozdravio potez čelnika Rijeke: ‘Igor Bišćan je mlad i ambiciozan trener, nastavit će gdje je Kek stao’

Foto: fah

Sjajni hrvatski stručnjak, Matjaž Kek, nakon šest godina, nakon prvog naslova prvaka i dvostruke krune s Rijekom, više nije trener kluba s Rujevice. Na mjesto omiljenog trenera, kojeg će doista biti teško zamijeniti, postavljen je bivši nogometaš Dinama Igor Bišćan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost po novog trenera, navijači, odnosno navijačka skupina Armada, nisu s prevelikim oduševljenjem pozdravili dolazak Bišćana, naprotiv.  Čelnici Rijeke nisu reagirali na negodovanje Armade, no, zato je izbor Bišćana pozdravio izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, koja je u relativno kratko vrijeme odigrala čak dvije utakmice na Rujevici, Zlatko Dalić.

Izbornik Dalić pozdravio je potez čelnika Rijeke te Bišćanov angažman.

”Svi skupa se prvo trebamo zahvaliti Matjažu Keku na skoro šest godina provedenih u Rijeci u kojima je obavio sjajan posao. Radi se o najboljem treneru u povijesti Rijeke, dvostruka kruna je ono što će se pamtiti. Igor Bišćan je mlad i ambiciozan trener i vjerujem u njega. Mislim da je to sjajan potez i izbor Rijeke za trenera, te da će nastaviti gdje je Kek stao”, rekao je Zlatko Dalić za službene stranice Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.