ZOI: Dominacija Kanađanki u skijanju slobodnim načinom u disciplini skicross

Foto: fah

Kanađanka Kelsey Serwa osvojila je zlatnu medalju, a njena sunarodnjakinja Brittany Phelan srebro u skijanju slobodnim načinom u disciplini skicross u petak na Zimskim olimpijskim igrama u Pjongčangu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Švicarki Fanny Smith, koja je na svjetskom prvenstvu 2017. osvojila srebro, pripala je bronca nakon što je bila bolja od svjetske prvakinje Šveđanke Sandre Naeslund.

Serwina uvjerljiva pobjeda potvrdila je dominaciju Kanade u ovoj disciplini u kojoj je osvojila sve tri zlatne medalje otkako je uvrštena u olimpijski program u Vancouveru 2010. Zlatna iz Sočija Murielle Thompson je u Pjongčangu pala u osmini finala.

Serwa je u Sočiju prije četiri godine osvojila srebrnu medalju, dok je Phelan u Sočiju nastupila u alpskom skijanju i zauzela 15. mjesto u slalomu .

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.