Zoran Mamić: ‘Al Hilal sam odabrao zbog ambicije, želimo osvojiti sve’

Foto: Snimka zaslona/Twitter

Zoran Mamić imao je odličan start u novom klubu Al Hilalu. Doživio je kraljevski doček, pljesak, ovacije, transparenti i hrvatska zastava dočekali su ga na tribinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Razlozi za odlazak u Al Hilal bili su isključivo sportski i temelje se na ambicijama koje imam kao trener. Dapače, novi ugovor koji su nam ponudili u Al Ainu bio je financijski izdašniji, ali jednostavno je Al Hilal bio želja. Radi se o divu, klubu koji ima fantastičnu momčad i ambiciju osvojiti – sve. Naravno, tako nešto je vrlo teško napraviti, ali upravo sam zato odabrao Al Hilal, zbog ambicije. I to realne ambicije jer se radi o klubu koji izuzetno puno ulaže, igrači koje dovode prave su zvijezde i vjerujem da možemo ovdje nastaviti osvajati trofeje i razveseliti brojne navijače Al Hilala”, otkriva za Sportske novosti.

” Saudijska liga iznimno je moćna. Povećali su broj stranaca na osam po momčadi i to nisu bezvezni stranci. Dapače, kupuju prave zvijezde, odlične igrače i kvaliteta lige je sjajna. Naravno, domaći igrači su isto, što se tiče ovog dijela svijeta, možda i najtalentiraniji za nogomet, a suci su skoro na svakoj utakmici najbolji iz Europe tako da kada se to sve spoji dobije se odlična liga”, poručuje.

“Na našoj prvoj utakmici je novi stadion, koji su napravili samo za sebe, bio skroz pun, oko 25 tisuća gledatelja. Iz iskustva znam da su ovdje stadioni uvijek lijepo popunjeni tako da sam siguran da nas svugdje čekaju lijepe atmosfere, posebno kod kuće na stadionu koji je zaista krasan, a atmosfera koju rade naši navijači doslovno nosi igrače”; zaključuje Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.