Zoran Mamić tragom Zlatka Dalića: Osvojio nagradu za najboljeg trenera u Ujedinjenim Arapskim Emiratima

Foto: Instagram

Bivši trener i igrač zagrebačkog Dinama, Zoran Mamić, uspješno je završio sezonu u Ujedinjenim Erapskim Emiratima. Sa svojim Al Ainom osvojio je dvostruku krunu, dakle, naslov prvaka te Predsjednikov kup. Mamić još uvijek može uzeti i treći naslov u azijskoj Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zoran Mamić je momčad Al Aina do naslova prvaka doveo uz 16 pobjeda te samo jednim porazom, momčad mu je najefikasnija u ligi, a zabila je 65 golova. Podsjetimo, Zoran Mamić je tako postao drugi trener koji je osvojio nagradu za najboljeg trenera u Ujedinjenim arapskim emiratima. Svojedobno je to uspjelo Zlatku Daliću, danas izborniku hrvatske nogometne reprezentacije. Naime, Dalić je tu prestižnu osvojio prije tri godine.

Klub Zorana Mamića osvojio je šest od mogućih pet nagrada, Marcus Berg je najbolji strijelac lige, Omar Abdulrahman najbolji domaći igrač, Zoran Mamić najbolji trener, Khalid Eissa najbolji vratar, dok je nagrada navijača pripala Husseinu El Shahtu. Jedini ”uljez” među njima, koji nije dio Mamićevog kluba, je Sebastian Tagliabue iz Al Wahde, koji je proglašen najboljim stranim igračem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.