Zoran Mamić u zanosu nakon pobjede koju nitko nije očekivao: ‘Ovo je nevjerojatno, pokazali smo da je sve moguće kada se borite, kada poštujete i podržavate jedni druge’

Foto: Al Nass/Twitter

Zoran Mamić ima razloga za zadovoljstvo nakon pobjede protiv River Platea i plasmana njegovog Al Aina u veliko finale Svjetskog klupskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo je kako nijedna momčad iz Ujedinjenih Arapskih Emirata nije dogurala ovdje gdje je sada Al Ain.

“Ja sam ovdje dvije godine, možda malo manje. Ali ovo je veliko postignuće, najveći rezultat u povijesti zemlje i Al Aina. Ponosan sam što sam dio ovog uspjeha. Prošle smo sezone po prvi put u povijesti osvojili dvostruku krunu (arapsko prvenstvo i President’s Cup), a sada smo u finalu Svjetskog klupskog prvenstva. Za sve ovdje, kada govorimo o sportu, ovo mora biti najveća stvar koja se dogodila”, rekao je Mamić.

“Jako sam sretan i jako ponosan. Ovo što se dogodilo je nevjerojatna stvar. U 15 dana odigrali smo 5 utakmica. Ovo što su moji igrači pokazali je nevjerojatno. Toliko energije, toliko ljubavi prema nogometu, toliko duha i potpore. Oni apsolutno zaslužuju uživati u ovom trenutku. Ali samo na jednu noć jer sutra je trening. Imamo četiri dana za oporavak”, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Pokazali smo da je u nogometu sve moguće kada se borite, kada poštujete i podržavate jedni druge. Ponovno naglašavam, jako sam, jako ponosan”, poručuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.