Zrinka Ljutić: ‘Želim ostati što hladnije glave i dati najbolje od sebe’

Foto: HRT

Zrinka Ljutić u zadnje vrijeme glavna je tema u medijima zbog rezultata koje je ostvarila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nisam očekivala da ću biti tako brza u slalomu jer prije nisam držala baš konstantu u slalomu, znalo mi se dogoditi da bude ili baš dobro ili dosta lošije, ali ove godine smo jako puno trenirali slalom i to se isplatilo. Za veleslalom sam znala koliko sam dobra tako da ovo što se dogodilo na ove četiri utrke nije skroz iznenađenje, ali malo je”, rekla je za Sportske novosti.

Što priželjkuje?

“Ostati zdrava i ne izgubiti se u prvoj seniorskoj sezoni zavedena ovim rezultatima. Želim ostati što hladnije glave i dati najbolje od sebe. Želim zapravo postići da na svim utrkama, nije bitno koje je razina utrke, skijam onako kako to radim na treninzima”, kaže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ima puno stvari na kojima još trebam raditi iako se osjećam puno spremnija nego prošle sezone. Odlično smo iskoristili i treninge i cijelo ono vrijeme karantene u proljeće za rad i dala sam sve od sebe u tom periodu, a vidjet ćemo hoće li to biti dosta već ove sezone ili će trebati raditi još sezonu, dvije za uspješne nastupe u Svjetskom kupu”, zaključila je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.