Zubčić: Cure i mi zajedno smo napravili fenomenalan rezultat

Zubčić
Foto: fah

– Ovo je stvarno jako dobar momčadski rezultat, to što smo četvorica osvojili bodove, rekao je hrvatski skijaš Filip Zubčić nakon slaloma Svjetskog kupa u Adelbodenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolje je plasiran bio upravo Zubčić, na 15. mjestu, dok su iza njega slijedili Samuel Kolega na 21., Matej Vidović na 24. i Istok Rodeš na 25. mjestu.

– Skijanje je bilo dobro. Na nekim dijelovima sam bio malo bolji, na nekim dijelovima malo slabiji, ali u konačnici je ovo jako dobar momčadski rezultat. Sva četvorica smo osvojili bodove, a kada se svemu priključe dvije cure koje su u Kranjskoj Gori osvojile bodove to je stvarno fenomenalan rezultat. Najviše želim pohvaliti Istoka koji je do bodova došao u prvoj utrci nakon ozljede, rekao je Zubčić, prenosi HRT.

Kolega je nakon 21. mjesta također isijavao zadovoljstvom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Ovo su mi prvi bodovi u sezoni i to mi jako puno znači. Prva vožnja je bila dobra, druga malo opreznija, a i ja želim naglasiti ovaj momčadski uspjeh, rekao je Kolega, dok je spominjani Istok Rodeš dodao.

– Stvarno bi bilo sebično da budem nezadovoljan nakon ovog rezultata. Nakon svega što sam prošao zadnjih mjeseci ovo je odličan rezultat. U prvom laufu je skijanje bilo dosta dobro, a u nastavku su me neke sitne greške koštale još boljeg rezultata.

Nezadovoljan je bio Matej Vidović nakon svoje predstave i 24. mjesta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Očito još uvijek, nakon tri utrke, nisam naučio odskijati drugu vožnju. Za mene je ovo poražavajući rezultat. Razočaran sam. Moramo napraviti analizu onoga što sam radio u drugoj vožnji, a svima ostalima želim čestitati na rezultatu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.