West Hamovi igrači podržali Bilića: Stalno je pozitivan i širi takvu atmosferu, a to je ono što mi igrači želimo

Foto: fah

Branič engleskog premierligaša West Ham Uniteda Aaron Cresswell (27) izjavio je kako Slaven Bilić uživa potpuno povjerenje svih igrača usprkos glasinama da će na koncu sezone dobiti otkaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ako pitate bilo kojeg igrača West Hama, svi će vam reći isto – potpuno smo uz Bilića i potpuno ga podržavamo,” kazao je Cresswell.

West Ham je u zadnja tri kola upisao tri poraza (Leicester City 2-3, Bournemouth 2-3, Chelsea 1-2), a već pet kola je bez pobjede. Zadnju pobjedu je upisao 4. veljače na gostovanju kod Southamptona (3-1).

“Nadam se da ćemo preokrenuti trenutačno stanje i skinuti taj pritisak sa svih,” dodao je 27-godišnji branič.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mediji nagađaju kako bi hrvatskog stručnjaka na klupi ‘čekičara’ mogao zamijeniti Nizozemac Jaap Stam, ali Cresswell je uz sadašnjeg menadžera.

“Bilić je pozitivan i sa strašću se odnosi prema poslu. Stalno je pozitivan i širi takvu atmosferu, a to je ono što mi igrači želimo. Nema svrhe biti negativan zbog poraza koje smo upisali,” kazao je Cresswell.

West Ham u subotu gostuje kod Hull Cityja, jedne od ekipa koje se bore za prvoligaški spas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Svi dečki u klubu, cijeli stručni stožer, svi daju 100 posto svojih mogućnosti. Do sada nismo bili na pravom putu, ali želimo to ispravit u subotu,” poručio je mladić iz Liverpoola.

Cresswell je karijeru započeo u Tranmereu, potom je 2011. preselio u Ipswich Town, a od 2014. je član West Hama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.