Bravo HRT! Konačno: informativna i istinita izvješća o Gromovima i Vukovarskom tornju

Foto: Fah

Uredništvu Narod.hr-a javilo se više čitatelja s pohvalama priloga u jučerašnjem “slavljeničkom” Dnevniku javne televizije. Naši čitatelji su naime pohvalili kvalitetne priloge o 2. gardijskoj brigadi i Vukovarskom vodotornju.

Naime, jučer je obilježena 25. godišnjica 2. gardijske brigade – Gromovi, jedne od četiri prvoosnovane profesionalne gardijske brigade tadašnjeg zbora narodne garde.

Uvod i prilog možete pogledati na 08:56.

Drugi prilog kojeg su čitatelji pohvalili bio je o Vukovarskom vodotornju, koji je počeo s pričom kako se HRT za svoj jubilarni rođendan – 90 godina radija i 60 godina televizije – pridružio akciji za obnovu Vukovarskog vodotornja.

Vukovarski vodotoranj

Uvod i prilog možete pogledati na 13:20.

Jedan gledatelj je poručio kako je žalosno da smo zaboravili da javna televizija može i treba izražavati poštovanje i promicati istinu o žrtvi hrvatskih branitelja i Domovinskom ratu, tako da je treba pohvaliti za ovaj rad.

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: Narod.hr
Photo: fah