Kujundžić uputio pismo Jandrokoviću: ‘Uvedite reda u kandidacijske liste’

Foto: Fah (Fotomontaža: Narod.hr)

“U ime zdrave pameti, vrijednih volontera, običnih članica i članova HDZ- a, koji se već tjedan guše u papirologiji kandidacijskih potpisnih lista, tražim od Vas da poduzmete sve kako bi se ovo kupusište sa skupljanjem potpisa uredilo i omogućilo svim kandidatima jednaki tretman i pristup dobivanja potpisa.”, napisao je kandidat za potpredsjednika HDZ-a Ivan Kujundžić u pismu glavnom tajniku stranke Gordanu Jandrokoviću te od njega zatražio da uvede reda u prikupljanje potpisa za kandidacijske liste na unutarstranačkim izborima.

Pismo prenosimo u cijelosti.

Opća je panika s potpisima kandidacijskih lista. Članovi su nestrpljivi jer je puno listi, o čemu se trebalo voditi računa. Obični ljudi, opravdano bojkotiraju, razočarani bešćutnim tehnokratima, vladarima političkih procedura.

Poštovani glavni tajniče Jandrokoviću,

u ime zdrave pameti, vrijednih volontera, običnih članica i članova HDZ- a, koji se već tjedan guše u papirologiji kandidacijskih potpisnih lista, tražim od Vas da poduzmete sve kako bi se ovo kupusište sa skupljanjem potpisa uredilo i omogućilo svim kandidatima jednaki tretman i pristup dobivanja potpisa. Ova osmišljena birokratska i administrativna mjera, igra velikih brojki, ne temelji se na nikakvoj zdravoj pameti, a ponajmanje dobroj namjeri. Trebate nam, stoga hitno omogućiti popis članstva, nama iskazanim kandidatima za visoke stranačke dužnosti, kako bismo ih mogli obavještavati o našim porukama i aktivnostima. Ukoliko ne poduzmete valjane korake, u ovom ozračju karnevala, sve ćete nas uvući u kaos. U naredna tri mjeseca izludjet ćemo članstvo, koje nije plaćeno dužnosničkim plaćama, već vođeno načelom altruizma, volonterstva i sebedarja. Doista niste bili inovativni i riješili ovaj problem digitalnom/smart, odnosno pametnom tehnologijom po modelu elektronskog sistema glasovanja, a time i podrške kandidaturama, jer, ne zaboravite, odavno smo u digitalnom dobu. S poštovanjem!

KANDIDAT ZA POTPREDSJEDNIKA HDZ-a
Akademski kipar, Ivan Kujundžić

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr