Bazilika Srca Isusova traži pomoć – pozivaju se volonteri i svi voljni iz područja građevine, arhitekture, restauracije…

Foto: SKAC

Bazilika Srca Isusova u Zagrebu traži tvoju pomoć!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije početka čišćenja i svih radova za obnovu, potrebno je napraviti popis inventara u Bazilici za potrebe izrade projekta obnove. Navedeni radovi će se održavati: u srijedu 8.4. i u tjednu od utorka 14.4. do petka 17.4. u vremenu 9-16h.

Pozivaju se svi voljni iz područja arhitekture, građevine, povijesti umjetnosti ili restauracije da doprinesu svojim znanjem i vremenom u pripremama za obnovu Bazilike. Ukoliko nisi ove struke, bitna je preciznost, točnost i usmjerenost na detalje – i isto si dobrodošla/o. Ili proslijedi ovaj poziv onome kome znaš da može pomoći!

Možete volontirati cijeli dan, više dana zaredom, ili samo pola dana. Obzirom se posao obavlja u opasnom okruženju, potrebna je visoka razina samoopreza, a boravak i rad je na vlastitu odgovornost. Zaštitna oprema je osigurana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izaberi svoj termin i prijavi se: https://doodle.com/poll/9biseman88zkuevm

Za dodatne upite, možete nam se obratiti na volonterski.centar@skac.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.