“Bitka za Vukovar – kako smo branili grad i Hrvatsku“ – kazališna predstava za djecu i mlade

Zagrebački studenti i udruge Hrvatskih branitelja grada Zagreba pozivaju na glazbeno scensko uprizorenje “Bitka za Vukovar – kako smo branili grad i Hrvatsku“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uprizorenje će se održati u kongresnom centru Zagrebačkog velesajma (dvorana Globus), 28. svibnja 2018. godine (ponedjeljak) s početkom u 19 sati, u sklopu službenog protokola hrvatskog Ministarstva obrane, a povodom svečanog obilježavanja Dana hrvatskih oružanih snaga i Dana Hrvatske kopnene vojske te u sklopu službenog protokola grada Zagreba, a povodom obilježavanja Dana branitelja grada Zagreba. Pokrovitelj glazbeno-scenskog uprizorenja je hrvatska Predsjednica gđa. Kolinda Grabar Kitarović.

“Bitka za Vukovar – kako smo branili grad i Hrvatsku“ namijenjena je školskoj djeci, studentima i mladima u spomen na sve Zagrepčane i zagrebačke studente koji su 1991. godine dragovoljno otišli braniti grad Vukovar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Namjera im je kako bi gledatelji, zajedno s gradonačelnikom grada Vukovara, g. Ivanom Penavom i gradonačelnikom grada Zagreba, g. Milanom Bandićem, sudjelovali u ceremoniji širenja “Vukovarskog svjetla“, moći će se vidjeti “zmiju svjetlosti“, dva filma: “Bitka za Vukovar“ i “Vukovar danas“ te izložbu do sada neviđenih ratnih fotografija s vukovarskog Sajmišta. Nastupaju djeca i odrasli članovi KUD-a “Željezničar“ i SKAC zbor.

Ulaz se ne naplaćuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.