Božićne pjesme u samom vrhu slušanosti: Na HR top 40 Mijin ‘Cimet i čaj’ na prvom mjestu

Foto: Mia Dimšić
Kako je protekli tjedan od Božića bio posvećen božićnim pjesmama, u tom istom duhu na hrvatskim radio postajama vrtjele su se prigodne pjesme.

Već drugi tjedan za redom na vrhu nacionalne top liste radijskog emitiranja HR top 40 nalazi se mlada glazbenica Mia Dimšić, sa svojom novom pjesmom “Cimet i čaj“. No, osim te pjesme, još dvije njezine pjesme se nalaze u top 40; to su pjesme “Snježna ulica (Winter Wonderland) koja zauzima 28.mjesto, te “Božić bez tebe” na 38. mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mia je dominirala i na regionalnim listama s pjesmom “Cimet i čaj”, te je zauzela prva mjesta u pet hrvatskih regija. Broj jedan na top listama nalazi se i u Dalmaciji, Slavoniji, Zagrebu, Istri, Primorju i Središnjoj Hrvatskoj.

Drugo mjesto pripalo je Petru Graši s pjesmom “Ako te pitaju”, a na 3. mjestu liste je Nina Badrić s “Mijenja se vrijeme”. Grašina pjesma je broj jedan na Zagorskoj top listi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novosti na top listi su ovog puta pjevači Antonija Šola s pjesmom “Tvoja”, Antonela Doko i “O čemu pričamo”, te  D’Knock & Jay s pjesmom “Jedan dan”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.