Broadway u Sisku: glazbom za potrebite studente

Posljednji u ciklusu od četiri koncerata Zaklade “Fra Bonifacije Ivan Pavletić” pod nazivom “Broadway u Sisku” održan je u utorak 6. svibnja u atriju sisačkog Velikog Kaptola. Za 72 studenta, stipendista  s područja Sisačke biskupije nastupili su Đani Stipaničev, Tihana Herceg Ivšić i Lana Bradić, izvevši skladbe Broadwaya, popularnih mjuzikla, opereta i talijanske kancone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz svestranu pomoć Tihane Herceg Ivšić i udruge Siscia Vox Mundi prvi koncert u ciklusu pod nazivom „Jazz za prijatelje“ darovao je Damir Kukuruzović i prijatelji, a drugi „Chopin za prijatelje“ mladi sisački glazbenici Petra Šket, Petar Pleša, Ivana Galić, Dina Jularić i Karlo Ivančić. Treći koncert „Dive za prijatelje“ darovale su Tihana Herceg Ivšić, Martina Zadro, Tajana Vukelić Peić, Ivana Zahirović i Lana Bradić.

Brojni Siščani, prijatelji Zaklade i gosti pristigli iz cijele Biskupije ispunivši atrij i ovoga su puta pokazali svoje veliko srce i želju za pomoći.

Koncertu je nazočio i kancelar Biskupije mons. Marko Cvitkušić, predstojnica Katehetskog ureda s. Smilja Čirko i predstojnik Ureda za odnose s javnošću g. Stjepan Vego koji je na početku u ime sisačkog biskupa Vlade Košića i ravnatelja Zaklade dr. Domagoja Moslera pozdravio okupljene zahvalivši im što svojim dolaskom podržavaju stipendiranje potrebitih studenata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.