Holywin u šest hrvatskih gradova

Misno bdjenje uoči blagdana Svih svetih pod nazivom „Holywin – svetost pobjeđuje“ ove će se godine održati u šest hrvatskih gradova: ZagrebuVaraždinuVrbovcuRijeciVodicama i Karlovcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cilj Holywina je obnoviti običaj okupljanja na molitvu i bdjenje uoči velikih katoličkih svetkovina. Holywinom se želi mlade uoči Svih svetih pozvati na radosno zajedništvo, bdjenje i molitvu, a kroz duhovno-zabavne igrokaze pokazati im da i oni mogu, štoviše, da su pozvani biti sveti. Igrokazima koji prikazuju živote svetaca želi se pokazati da su i sveci bili obični ljudi, slabi i grešni, ali i da je potrebno biti ustrajan u vjeri, strpljiv, ponizan, svjedočiti svoju vjeru drugima, ljubiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.